Paneco

Een zoektocht naar het lekkerste eco-broodje.

Klein vegan aanbod

Leuven telt meer dan 23 verschillende broodjeszaken, met een aanbod van gemiddeld 38 verschillende broodjes. Helaas worden er niet zo vaak lekkere broodjes zonder dierlijke producten aangeboden, en dat maakt het voor consumenten moeilijk om voor een ecologische optie te kiezen. Daarom gaan we samen met Leuvense inwoners en broodjeszaken op zoek naar smaakvolle vegan broodjes die bij op hun menu's komen.

Het lekkerste broodje?

Hoe gaat de zoektocht in zijn werk?
Wij dagen een 20-tal verschillende teams van Leuvense inwoners uit om elk hun eigen creatie van een lekker vegan broodje te maken.

Later zal de jury de broodjes beoordelen en een score geven. De vijf broodjes met de hoogste scores zijn de winnaars, en komen mogelijks op de menu van sommige broodjeszaken!

Op wat worden ze beoordeeld? Op smaak, prijs, voedingswaarde en duurzaamheid.
Wie is de jury? Met de hulp van Group Colruyt zullen we de nutri- en eco-score bepalen. De prijs wordt bepaald door de broodjeszaken zelf, en de smaak door jullie!

Proeven

Als alle creaties klaar zijn, is het tijd om te proeven. Iedereen mag gratis komen proeven, en elk broodje beoordelen op smaak. Wil je graag meeproeven? Schrijf je dan in!
Er wordt per persoon het equivalent van één broodje voorzien.
Hoe werkt het? Per broodje zal er een postje staan, proef een stuk van het broodje, scan de QR-code en rank het broodje in vergelijking met andere.
Wanneer? 26 april van 12u-14u.
Waar? Stelplaats, Diestsepoort 15, 3000 Leuven

Inschrijven kan via deze link: Inschrijven_proefdag

Teams gezocht!

We zijn nog op zoek naar verschillende teams die een broodje willen samenstellen. Wil jij graag jouw broodje aangeboden krijgen in een broodjeszaak? Doe dan mee zeker mee!

Inschrijven kan via deze link: inschrijven_team

Contact