Vegan Sandwich

Een zoektocht naar het lekkerste ecologische broodje.

Klein vegan aanbod

Leuven telt meer dan 15 verschillende broodjeszaken, met een aanbod van gemiddeld 25 verschillende broodjes. Helaas worden er niet zo vaak broodjes zonder dierlijke producten aangeboden, en dat maakt het voor consumenten moeilijk om voor een ecologische optie te kiezen.
Daarom gaan we samen met Leuvense inwoners en broodjeszaken op zoek naar smaakvolle vegan broodjes die bij op de menu komen.

Het lekkerste broodje?

Hoe gaat de zoektocht in zijn werk?
Wij dagen een 20-tal verschillende teams van Leuvense inwoners en influencers uit om elk hun eigen creatie van een lekker vegan broodje te maken.

Later zal de jury de broodjes beoordelen en een score geven. De vijf broodjes met de hoogste scores zijn de winnaars, en komen mogelijks bij op de menu van sommige broodjeszaken!

Op wat worden ze beoordeelt? Op smaak, prijs, voedingswaarde en duurzaamheid.
Wie is de jury? Group Colruyt zal de nutri- en eco-score bepalen. De prijs wordt bepaald door de broodjeszaken zelf, en de smaak door jullie!

Proeven

Als al de creaties klaar zijn, is het tijd om te proeven. Iedereen mag gratis komen proeven, en elk broodje een score geven op smaak. Wil je graag meeproeven? Schrijf je dan in!
LINK
Er wordt per persoon het equivalent van één broodje voorzien.
Hoe werkt het? Per broodje zal er een postje staan, proef een stuk van het broodje, scan de QR-code en geef een score op 10.
Wanneer & waar? TBA
Hoelaat? Over de middag natuurlijk!

Teams gezocht!

We zijn nog op zoek naar verschillende teams die een broodje willen samenstellen. Wil jij graag jouw broodje aangeboden krijgen in een broodjeszaak? Doe dan mee zeker mee!
Inschrijven via op volgende link: LINK

Zelf een broodje maken?

Neem dan zeker contact op: